sâmbătă, 28 iulie 2012

Doamne ocoleste-i pe romani

postat de alin

Clipe de groaza in tramvaiul 41,dupa ce un barbat necunoscut a inchis toate geamurile



Zece greşeli ale poliţiştilor care s-au dus să-l ridice pe Năstase

Description: Description: greseli_politisti_arestare_Adrian_Nastase• Au uitat să stropească cu sânge fularul de la gâtul lui Adrian Năstase
• Poliţiştii au uitat să facă poc-poc, ca să pară că arma s-a descărcat
• Au ajuns înaintea celor de la Antena3. În mod evident, nimeni nu trebuia să intre în vila lui Năstase înaintea Danei Grecu
• Au întârziat foarte mult şi l-au făcut pe Năstase să aştepte câteva ore, până i-a pierit cheful de sinucidere
• L-au învelit cu o pătură care nu era marca Burberry
• Deşi primiseră indicaţii clare, cei doi poliţişti n-au asortat fularul cu restul vestimentaţiei lui Adrian Năstase
• Poliţiştii s-au prezentat în civil, deşi Adrian Năstase ceruse prin telefon doi băieţi în uniformă, preferabil pe motocicletă
• Nu l-au invăţat cum să ţină bine pistolul, astfel încât fostul premier să iasă bine la reconstituire
• Au sunat la uşă înaintea să li se confirme că Adrian Năstase se află într-o altă ţară, cu care nu avem tratat de extrădare
• Poliţiştii au folosit cătuşe dintr-un metal de proastă calitate, care irită pielea.

Milioane de pensionari şi-au amintit că o duceau mai bine pe vremea Împuşcatului Năstase

Description: Description: d:\LocalData\ay12406\Desktop\phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg
Tentativa de suicid a fostului premier Adrian Năstase a stârnit nostalgii şi în rândul persoanelor de vârsta a treia. Milioane de vârstnici s-au bucurat că au din nou ocazia, după atâţia ani, să poată spune că pe vremea Împuşcatului o duceau mai bine, declaraţie preluată imediat de postul Antena 3.

“Am 65 de ani, am ieşiti din câmpul muncii după ‘89 şi eram foarte invidioasă pe mama care tot timpul se lăuda că pe vremea Împuşcatului era mult mai bine”, spune o pensionară din Tecuci. “Acum avem ocazia şi noi, cei care am ieşit la pensie după Revoluţie, să avem Împuşcatul nostru pe care să îl regretăm şi despre care să ne creăm false amintiri cum că pe vremea lui se găseau de toate, toată lumea avea un loc bun de muncă şi îţi permiteai să cumperi orice.”

De asemenea, mulţi dintre bătrâni au profitat de ocazie pentru a le declara reporterilor Antenei 3 că dacă mai apuca Năstase cinci ani făcea metrou şi în Cornu şi mai şi scăpa ţara de capitalişti, că prea s-au înmulţit în ultima vreme.

Senzaţional! A fost descoperit singurul român care deţine Windows cu licenţă!


Description: A_fost_descoperit_singurul_roman_care_detine_Windows_cu_licentaDupă ani de zile de căutări, specialiştii Microsoft au reuşit să identifice unicul cetăţean din România care şi-a cumpărat legal sistemul de operare de pe calculator. „Până de curând erau două persoane în ţara voastră”, spun cei de la Microsoft, „pe una o ştiam, era o bătrânică mai spăimoasă care de fapt nici nu avea PC. Din păcate s-a stins din viaţă, săraca. Mai rămăsese deci un singur utilizator care avea Windows cu licenţă şi voiam neapărat să-l cunoaştem înainte să se stingă şi el”.

Însuşi Bill Gates şi-a anunţat dorinţa de a-l cunoaşte pe român imediat ce a aflat că în ţara noastră a fost activată o licenţă originală de Windows. „Mi-a redat încrederea în umanitate”, spune findatorul Microsoft. „Chiar mă gândesc să mă obrăznicesc şi să-l întreb dacă nu cumva şi-a luat legal şi pachetul Office”.

Cei de la Microsoft spun că le-a fost foarte dificil să-l identifice pe unicul român ce deţine Windows cu licenţă, deoarece acesta şi-a luat măsuri de siguranţă pentru ca nimeni să nu descopere ce a făcut, transformându-l în ţinta ridicolului. „Toate conturile lui de mail sunt sub nume false, navighează pe net de pe IP-uri din Tuvalu, e foarte greu de prins”, spun cei de la Microsoft. „Din cauza asta am fost nevoiţi să monitorizăm toţi posesorii de PC-uri din România şi ne-am dat seama că el e cel cu Windows original deoarece îşi reinstala extrem de des sistemul de operare. De asemenea, era cam singurul despe care sistemul nostru de verificare ne raporta permanent că şi-a instalat o versiune piratată de Windows.”
20 de lucruri pe care nu le ştiai despre McDonald’s
Description: 20-de-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-McDonalds• Conform teoriei lui Darwin, produsele alimentare servite la McDonald’s ar fi evoluat din mâncarea reală acum sute de mii de ani
• Sloganul McDonald’s este „Absolut orice poate fi pus între două felii de pâine”
• Hamburgerii de la Mac se prepară cu letconul şi un pic de decapant
• Consumul de alimente este strict interzis în toate restaurantele McDonald’s
• Când vin gunoierii să ridice gunoiul de la Mac, personalul restaurantului strigă după ei „Hoţilor!”
• McDonald’s este restaurantul preferat al vegetarienilor deoarece nu are în meniu niciun preparat din carne
• McDonald’s are mare succes în rândul copiilor mici pentru că ei pun orice în gură
• Sanepidul nu vine niciodată la McDonald’s, deoarece în atribuţiile lor nu intră controlul magazinelor de produse chimice.
• Singurul produs biodegradabil dintr-un restaurant McDonald’s sunt pungile
• La McDonald’s se servesc şi sucuri naturale, stoarse din 3-4 plicuri proaspete
• McDonald’s e singurul restaurant unde, dacă ceri o porţie de cartofi prăjiţi, eşti întrebat „Nu doriţi şi cartofi prăjiţi alături?”
• Puţină lume ştie că de fapt produsele de la McDonald’s trebuie aruncate la containerul pentru mase plastice
• Mâncarea de la McDonald’s este singura mâncare din lume care dacă s-a stricat se poate repara
• Ca răspuns la acuzaţia că mâncarea de la Mac ar fi nesănătoasă, reţeaua de fast-food-uri oferă acum şi o candelă la fiecare meniu
• Marele avantaj al produselor de la McDonald’s e că oricând poţi găsi piese pentru ele la dezmembrări şi nici n-au moarte
• Iniţial, aurul de la Roşia Montană trebuia scos cu maioneză de la McDonald’s, dar au fost preferate cianurile pentru că erau mai puţin periculoase
• Dacă ai în frigider un hamburger de doi ani, trebuie să îl duci la revizie
• Mulţi pensionari mănâncă la McDonald’s atunci când se satură de viaţă şi nu mai au chiar nimic de pierdut
• Dacă ar exploda un restaurant McDonald’s, accidentul de la Cernobâl ar părea joacă de copii
• Un sfat util pentru gospodine: dacă vreţi să nu aveţi gândaci în casă, lăsaţi un produs de la Mac pe masa din bucătărie

Google omagiază statutul de deţinut al lui Adrian Năstase
La scurt timp după ce Tribunalul Bucureşti a anunţat că Adrian Năstase are statut de deţinut, colosul Google a decis să-şi schimbe logo-ul, în semn de omagiu pentru noua calitate a fostului premier.
Description: google_celebreaza_incarcerarea_lui_nastase



Din cauza caniculei, Gabriel Cotabiţă a transpirat atât de tare încât şi-a inundat vecinii
Scris de Calin |  Marţi, 19 Iunie 2012 05:29 Trimite unui prieten:Description: Email Trimite pe yahoo messenger:Description: Yahoo icon | 
Description: cotabita_si-a_inundat_vecinii_cu_propria_transpiratieMomente neplăcute pentru vecinii lui Gabriel Cotabiţă. Aceştia s-au trezit de dimineaţă cu apartamentele inundate, ca urmare a modului abundent în care artistul a transpirat peste noapte. Au avut de suferit nu mai puţin de patru apartamente, câte se aflau sub cel al lui Cotabiţă.

„Când m-am trezit, ăla micu se dădea cu barca prin casă, atât de mult transpirase Cotabiţă. Şi stau două etaje sub el, nici nu vreau să mă gândesc cum arată apartamentul celui de deasupra mea”, a povestit un vecin al artistului.

Doar intervenţia forţelor de ordine l-a salvat pe Cotabiţă de furia vecinilor. „De când s-a mutat aici, numai probleme am avut. Mi-am schimbat mobila şi parchetul şi de patru ori într-un an din cauza lui. Şi dacă nu i-am zis de atâtea ori să-şi extirpe glandele sudoripale...”, s-a revoltat vecinul de sub Cotabiţă, cel mai afectat de transpiraţia acestuia.

„A fost o pană de curent şi s-a oprit aerul condiţionat. Dormeam însă profund şi m-am trezit abia când apa de la mine din apartament avea jumătate de metru”, a încercat să se scuze Cotabiță.

Cele mai periculoase 10 droguri cu nume de vedetă

Description: droguri_cu_nume_de_vedete
Adrian Pill-ul Minune - Este un halucinogen care îţi creează iluzia de şmecherie. Consumatorii ajung la un nivel ridicat de paranoia şi încep să vadă duşmani în orice şi în oricine. Impulsuri agresive: ai vrea ca duşmanii să moară. Consumatorii îşi pierd treptat şi noţiunea banului.

Crin AntonXanescu - Este un somnifer extrem de puternic. A nu se consuma înainte de a conduce... un partid. Creează senzaţia iluzorie de putere, dar după abuz începi să pierzi controlul.

Corneliu Valium-BarbiTudorice - Drog din categoria etnobotanicelor. Te prăjeşte din prima. Provoacă reacţii necontrolate ale sistemului extrem de nervos. Simptomele pot fi uşor confundate cu Sindromul Tourette. Consumatorii îl văd pe Iisus urmărit de un grup de maimuţe conduse de Spiderman sau se cred extramarţieni. Dependenţii refuză medicaţia şi spitalizarea.

Acidul Mircea Badea (AMB) - Te face să te simţi suprauman. Cauzează nervozitate puternică. Stârneşte în tine impulsuri sexuale bizare: faci o obsesie pentru fundul şefului. Mai multi pacienţi au ajuns la spital cu întinderi musculare la gambe, fiind găsiţi în stare inconştientă întinşi pe doua scaune, în şpagat.

Ceaiul din Florin de Piersic sau serul adevărului şi neadevărului este un compus natural care te face să dai din gură necontrolat. Amintirile vin în valuri şi nu se mai opresc. Adesea  consumatorii devin agresivi: ajung să bată câmpii.

Ciuperca de Zăvorancă provoacă isterie şi demenţa, adică reuşeşte să te scoată din Pepe. E folosită şi de vraci şi vrăjitoare pentru a scoate inteligenţa din om. Dependenţii ajung să piardă canapeaua, frigiderul, televizorul şi alte bunuri din casă.

Adrian Nextrase - Foarte consumat de către cei cu frică de spaţii închise (claustrofobi). Se administrează sub formă de supozitor. Intră direct în DNA-ul uman. Ajunge foarte curând în celule.

Timbrul EBA (LSD-EBA) este un tranchilizant care se ţine sub limbă, primul efect fiind paralizia limbii române. Copiii cu părinţi alcoolici sunt mai predispuşi.

Coca-Inna - Varianta primară a Timbrului EBA, care paraliza doar limba engleza.

MarijOana Roman - Este o plantă carnivoară care creşte enorm pofta de mâncare şi creează o permanentă senzaţie de foame. Joint-urile de MarijOana Roman se ruleaza în lipii foarte mari şi cu de toate. Drogul relaxează muşchii burţii şi te face indiferent la kilogramele în plus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu